Νέα Υόρκη ΗΠΑ

Αναρτήθηκε από hanta 02/03/2019 1 Σχόλιο(α)

Εκ μέρους του Greg, του Jeff και εμένα

Δεν μπορούμε να σας ευχαριστήσουμε αρκετά για τον εκπληκτικό εξοπλισμό. Δεν μπορούμε να σας ευχαριστήσουμε αρκετά για τη δέσμευσή σας στην αριστεία. Όχι μόνο σχεδιάσατε, κατασκευάσατε μηχανήματα, κατασκευάσατε τον εξοπλισμό καθαρισμού ταπήτων, πήγες την πρόσθετη απόσταση στην παράδοση και την εγκατάσταση.
Ο εξοπλισμός θα ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο σε μια μακρά και τρομερή ιστορία στο Costikyan. Πιστεύαμε από τη στιγμή που είδαμε το βίντεο στο Youtube μέχρι τώρα ότι ο εξοπλισμός σας θα μπορούσε να έχει σημαντικό αντίκτυπο στην επιχείρησή μας.
 
Έχουμε εκφράσει και μοιραστεί μαζί σας σε διάφορες χρονικές στιγμές το σημερινό και μακροπρόθεσμο όραμα του Costikyan, καθώς σχετίζεται με την κλιμάκωση της επιχείρησής μας εδώ στη Νέα Υόρκη και στις ΗΠΑ. Πιστεύω ότι έχουμε αποδείξει ότι έχουμε τις βασικές αξίες που αντιπροσωπεύουν την ακεραιότητα, την ουσία και την αξιοπιστία.
 
Τώρα που έχουμε ένα σταθερό σχέδιο με το πώς θα μετατρέψουμε την επιχείρησή μας στη Νέα Υόρκη, θα θέλαμε να συμμετάσχουμε σε συζητήσεις μαζί σας για να δούμε αν το όραμα των ΗΠΑ είναι ευθυγραμμισμένο με το δικό μας.
 
Στο κλείσιμο δεν μπορώ να τονίσω αρκετά πόσο εκτιμούμε όλα όσα κάνατε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο με όλους μας στο Costikyan.
Απολαύστε την υπόλοιπη διαμονή σας στη Νέα Υόρκη.
 
Τα καλύτερα.
Phillip, Greg και Jeff
 
 
 

1 Σχόλιο(α)

ΟΛΓΑ ΚΑΝΑΤΣΕΛΟΥ:
13/04/2020, 03:55:41 PM, www.kanatselou.gt
Απάντηση

Από το 2007 που έχει ξεκινήσει η συνεργασία μας το μόνο που έχω να πω είναι: ΑΨΟΓΟΣ. Τόσο στην αξιοπιστία των μηχανημάτων όσο και στο after sale service. Ένα τηλέφωνο αρκεί. Και το κυριότερο είναι Ελληνική εταιρεία .

Αφήστε ένα σχόλιο