Η Εταιρεία

ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Η εταιρία Hanta Systems© ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2005, έχοντας δε εμπειρία άνω των 40 χρόνων στο χώρο του καθαρισμού ταπήτων. Έως σήμερα έχει εξελιχθεί σε σημείο που το δίκτυο πελατών της καλύπτει ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και 18 χώρες ανά τον κόσμο. Πλέον, πάνω από 200 ταπητοκαθαριστήρια, σε όλη την Ελλάδα, και πάνω από 50 παγκόσμια είναι εξοπλισμένα με προϊόντα αλλά και μηχανήματα της εταιρίας μας.
 
Τα γραφεία και το κατασκευαστικό τμήμα της Hanta Systems© βρίσκονται στα βόρεια προάστια της Αθήνας, σε σημείο με εύκολη πρόσβαση από οποιοδήποτε κεντρικό κομβικό σημείο. Τα γραφεία μας στεγάζονται σε χώρο 1000m2 και σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, το σχεδιαστικό και κατασκευαστικό τμήμα της εταιρίας.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Η Hanta Systems© βασίζει την επιτυχημένη πορεία της στη μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο αλλά και στο ευέλικτο και αποτελεσματικό τμήμα τεχνικής υποστήριξης που διαθέτει. Το τεχνικό αυτό τμήμα έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες των επαγγελματιών πελατών της και είναι πλήρως στελεχωμένο με εξειδικευμένους τεχνικούς που καλύπτουν όλο το φάσμα των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρονται.
 
Πιο συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες αυτές καλύπτουν:
 - Εγκατάσταση ή αναβάθμιση εξοπλισμού και λογισμικού
 - Εκπαίδευση χειριστών σε επίπεδο λειτουργικού και εφαρμογών
 - Επισκέψεις τεχνικών για υποστήριξη εξοπλισμού και λογισμικού
 - Επισκευές εξοπλισμού
 - Τηλεφωνική υποστήριξη
 - Μελέτη και συμβουλευτικές υπηρεσίες για εφαρμογές πληροφορικής, δικτύωσης και τηλεπικοινωνιών
 - Υποστήριξη σε υπηρεσίες σήμανσης και αναλώσιμων προϊόντων
 
Το εξειδικευμένο προσωπικό της Hanta Systems© μπορεί να επισκεφτεί ανά πάσα στιγμή την επιχείρησή σας, με προτάσεις για τον εργονομικό σχεδιασμό του χώρου σας. Ο ειδικός θα μετρήσει και θα μελετήσει τους χώρους παραγωγής εξονυχιστικά και θα προτείνει την καλύτερη διαρρύθμιση ως προς τα μηχανήματα αλλά και τους χώρους της παραγωγικής διαδικασίας. Μελέτη του χώρου μπορεί να γίνει και με αποστολή της κάτοψης με e-mail, στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@hantasystems.com.
 
 
ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ
Για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας (τεχνικές και άλλες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας, τις υπηρεσίες μας, ερωτήσεις, προτάσεις κ.λ.π.), επικοινωνήστε μαζί μας, περιγράφοντας το ερώτημά σας με σαφή τρόπο. Όλοι οι άνθρωποι της Hanta Systems© θα χαρούν να σας εξυπηρετήσουν και να σας δώσουν κάθε πληροφορία που χρειάζεστε. Δέσμευσή μας είναι η καλύτερη συνεργασία μεταξύ μαζί σας και η άψογη τεχνική υποστήριξη προς την επιχείρηση σας!